Rukomet

Karačić: "Za divno čudo, čak je i izbornik rekao da zaboravimo prvo poluvrijeme"

Petar Jenjić • petak, 10.01.2020.
Karačić: "Za divno čudo, čak je i izbornik rekao da zaboravimo prvo poluvrijeme"

Igor Karačić dao je intervju nakon pobjede protiv Crne Gore te kazao da je znao da će biti ovakva utakmica. Iako nije bilo lako igrati protiv 3-3 i 4-2 zone, istaknuo je kako su bitni bodovi i probijanje leda...

Doprinos u pobjedu protiv Crne Gore dao je i Igor Karačić koji kaže da su dobro ušli u utakmicu, ali da su ih poremetila isključenja...

"Znali smo da će biti tako, posebno jer nismo ušli u utakmicu kako smo htjeli. Obrana je na početku bila i dobra i agresivna, ali dobili smo par isključenja. Razbio nam se ritam igre i razbranili smo im golmana. Znali smo da će biti ovako i da će doći naših pet minuta kada ćemo krenuti."

Sada Hrvatsku čekaju utakmice protiv Bjelorusije i Srbije, dviju reprezentacija koje igraju 6-0 obranu.

"Nije lako igrati 3-3 ili 4-2 zonu kako oni igraju. Zahvaljujući njima i mi smo bili statični neko vrijeme. Probili smo led, sada nas čekaju utakmice sa 6-0 obranom i trebamo se pripremiti na drugačiji način."

Čak niti izbornik Lino Červar nije vikao na poluvremenu.

"Za divno čudo, čak je i izbornik rekao da zaboravimo prvo poluvrijeme. Nije bilo vike niti galame, ukazao nam je na greške. Nije to bila Hrvatska. Drugo poluvrijeme s našim golmanom popravili smo obranu, a s Duvnjakom naprijed dali dosta laganih golova. To je nešto na čemu Hrvatska treba graditi igru."

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!