Rukomet

Mario Kelentrić u Igraču više: 'Nadam se da će Ašanin biti rješenje za reprezentaciju narednih desetak godina'

Mihaela Bradovski • utorak, 21.01.2020.
Mario Kelentrić u Igraču više: 'Nadam se da će Ašanin biti rješenje za reprezentaciju narednih desetak godina'

Novo izdanje podcasta Igrač više u goste dovodi Marija Kelentrića s kojim je Ana Strizić pretresla brojne teme, posebno one aktualne vezane uz reaprezentaciju...

Mario Kelentrić trener je vratara u hrvatskoj reprezentaciji i PPD Zagrebu, međutim protivno logici nije na Europskom prvenstvu s reprezentacijom. Uobičajeno je da treneri vratara putuju s momčadi, no ovdje to nije slučaj.

"Svugdje je to logično, samo kod nas nije. Pripreme sam odradio do posljednjeg dana kada mi je rečeno da ne putujem. Ne znam tko je donio tu odluku i ne želim je komentirati, s igračima pokušavam komunicirati ovako na daljinu koliko mogu", istaknuo je Kelentrić ne želeći dolijevati ulje na vatru.

Kelentrić je govorio i o Mateju Ašaninu kojem je trener u klubu i koji je novo ime u reprezentaciji, a i jučer je pokazao da se na njega može računati.

"Matej je imao neobičan put jer u klubovima u kojima je bio nije imao trenera vratara. U Zagreb je došao želeći ujedno raditi s trenerom i tako napredovati te ispraviti nedostatke koje ima i za koje mi procijenimo da na njima treba raditi. Nadam se da će on biti rješenje za hrvatsku reprezentaciju narednih desetak godina."

Kelentrić je odgovarao i na pitanja navijača, dao je svoje mišljenje o još nekim hrvatskim vratarima, općenito Prvenstvu i reprezentacijama te o hrvatskim šansama do kraja Prvenstva. Više poslušajte u podcastu.

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!