RTL video

Drago Vuković u "Igraču više": 'Možemo govoriti trebao je igrati ovaj ili onaj, ali mi smo pobijedili'

Petar Jenjić • subota, 25.01.2020.
Drago Vuković u "Igraču više": 'Možemo govoriti trebao je igrati ovaj ili onaj, ali mi smo pobijedili'

Drago Vuković razumio je riječi Domagoja Duvnjaka da se ne sjeća produžetaka te je dodao kako se neke stvari ne mogu objasniti i da se sve poklopilo...

U podcastu RTL-a "Igrač više" gostovao je Drago Vuković koji je ponovio Duvnjakove riječi kako se ne sjeća uopće produžetaka. Pod takvim adrenalinom, teško se sjetiti svega.

"Nestvarno. Nije jasno ni igračima kako smo dobili. Imali smo prilike i prije završiti. Kako smo se vratili, pa Duvnjakov penal, pola situacija ne mogu se ni sjetiti. Veliki uspjeh, nakon deset godina opet u finalu. Momcima želim svu sreću. Kada te pitaju novinari nakon utakmice, teško je vratiti film. To je adrenalin, nakon utakmice ne može se ništa objasniti, posebno nakon 80 minuta, puno je bilo napada, obrana, grešaka i dobrih stvari. Teško je to objasniti. Ne mogu ni sada objasniti, sve je to bilo u transu."

Iako dio igrača nije imao najbolji dan, Hrvatska je ipak uspjela pobijediti, a na kraju se sve poklopilo da dođu do finala.

"Bilo je teško bez Cindrića, Karačić nije imao svoj dan, a na kraju je napravio najbolji potez, dodao Musi. Horvat je igrao desnog vanjskog, osobno mi nije bilo jasno zašto Stepančič nije igrao. Možemo govoriti, trebao je igrati ovaj ili onaj, ali mi smo pobijedili. Na kraju se sve poklopilo, sve je tako bilo zapisano. Neke stvari su neobjašnjive. Prvo smo poluvrijeme igrali na Marića na crtu, u drugom su zatvorili, nisu izlazili duboko. Jedino je Duvnjak mogao zabiti gol, pokazao je svoju klasu."

Cijeli razgovor pogledajte u videu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!