Ostali sportovi

Suunto 7: Sport i život, udruženi

Sponzorirani članak • ponedjeljak, 10.02.2020.
Suunto 7: Sport i život, udruženi
Foto: Sponzorirani članak

Kombiniranje sporta i svakodnevnog života težak je zadatak. Želite sportski sat spreman za aktivnosti i pametni sat koji olakšava užurbanu svakodnevicu?

Suunto 7 nudi najbolje od oba svijeta. Dizajniran je tako da vam pomaže organizirati visok tempo vaše svakodnevnice i spojiti ga sa sportskim aktivnostima koje volite. Prvi Suunto sat koji kombinira raznovrsne sportske funkcije i besplatne zemljovide i kad ste izvan mreže s korisnim funkcijama pametnog sata, što omogućava sustav Wear OS by Google™.

TOČNO PRATI VAŠE SPORTSKE AKTIVNOSTI
Sve sportske značajke sata Suunto 7 udaljene su samo jednu tipku od vas. Pratite svoj trening uz više od 70 različitih sportskih načina, GPS i senzor srčanog pulsa na zapešću. Svoje rezultate lako možete podijeliti s drugima putem aplikacije Suunto ili putem drugih usluga poput Strava, Endomondo i TrainingPeaks. Detaljan uvid pomoći će vam da pametnije trenirate i potaknut će vas da brže postignete svoje ciljeve. Da bi vas na tom putu pratila omiljena glazba, slušalice možete povezati s telefonom i svojim glazbenim izborom upravljati preko zapešća.

POTIČE VAS NA ISTRAŽIVANJE
Otkrivajte svijet oko sebe uz besplatne zemljovide koje sadrže detalje o terenu i nadmorskoj visini. Zemljovide možete provjeriti u svakom trenutku – dok trenirate dovoljan je samo potez prstom. Uz zemljovide s vrućim točkama (eng. heat map) za 15 aktivnosti, uključujući trčanje, plivanje i vožnju biciklom, prikazat će vam omiljene lokacije i staze. Na taj način možete trenirati tamo gdje su drugi trenirali ili izabrati svoje staze, daleko od najvećih gužvi. Lokalni zemljovidi automatski se preuzimaju kad ste povezani na Wi-Fi i sat se puni, a možete ih i ručno preuzeti na sat. Uz preuzete zemljovide uvijek ćete pronaći najbolje rute za trening, čak i kad telefon ostavite doma i nemate pristup internetu.

OLAKŠAVA VAM SVAKODNEVNICU
U vrijeme kad ne trenirate, trebate praktične funkcije pametnog sata kojeg je dizajnirao netko kome vjerujete. Sat pokreće sustav Wear OS by Google, zbog čega je ovo najpametniji sportski sat do sada. Primajte obavijesti od svojih omiljenih aplikacija, provjerite vaš sljedeći sastanak ili popis obaveza, brzo pregledajte primljene pozive i poruke – sve to preko svog sata. Sat omogućuje brže i sigurnije plaćanje uz Google Pay™, praćenje aktivnosti uz Google Fit™, korištenje usluga Google Assistant i tisuće drugih aplikacija na Google Play™.

Dostupnost usluga Google Pay i Google Assistant ovisi o jeziku i državi.

SPREMAN JE ZA SVE VAŠE AVANTURE
Suunto 7 dizajniran je i testiran u Finskoj. Odlikuje ga kvaliteta po kojoj je Suunto poznat. Suunto 7 otporan je na vodu, udarce i prašinu, pa ga možete koristiti na kiši, snijegu ili blatu. Tipkama ćete pristupati brzo i jednostavno, čak i kad nosite rukavice. Iznimno svijetli zaslon visoke rezolucije zaštićen je izdržljivim staklom Gorilla Glass® otpornim na ogrebotine. Baterija je spremna za cjelodnevnu upotrebu pametnog sata, ali imat će još dovoljno energije za svakodnevno vježbanje. Također, može pružiti do 48 sati korištenja u načinu pametnog sata ili do 12 sati u načinu praćenja GPS-a.*

SVAKI DAN SAT JE SVE BOLJI
Zbog povezivanja putem Wi-Fi, ažuriranja softvera su automatska, tako da je vaš sat uvijek ažuriran i ima instalirane najnovije funkcije. Proširite funkcije svog sata omiljenim aplikacijama na Google Play i promijenite izgled sata različitim izgledima zaslona i izmjenjivim remenima.

NUDI VAM PREDNOSTI NAŠE PARTNERSKE MREŽE
Povežite Suunto 7 sa svojim omiljenim aplikacijama da biste mogli analizirati i dijeliti svoje aktivnosti, dobiti savjete za trening ili snimiti 3D videozapise svojih avantura.

Za prednarudžbe Suunto 7 dostupan je od 6.1.2020., kod izabranih prodavača, uključujući prodavaonice Svijet medija, Polleosporta i Intersporta, dostupan je od 31. 1. 2020.

*Stvarni vijek trajanja baterije može se razlikovati ovisno o postavkama, aplikacijama i mnogim drugim čimbenicima.

Google, Android, Google Play, Wear OS by Google, Google Pay i Google Fit su robne marke poduzeća Google LLC. Wear OS by Google funkcionira na telefonima s operativnim sustavom Android verzija 6.0 i novija (osim verzije Go) i na telefonima koji imaju operativni sustav iOS verzija 10.0 i novija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Sadržaj se nastavlja