Ostali sportovi

Seligman: 'Moj san o Tokiju je gotov, prst je ipak slomljen, ne mogu nastaviti s kvalifikacijama za OI'

Sportnet, Mihaela Bradovski • utorak, 25.02.2020.
Seligman: 'Moj san o Tokiju je gotov, prst je ipak slomljen, ne mogu nastaviti s kvalifikacijama za OI'

Robert Seligman završio je svoj lov na Olimpijske igre u Tokiju. Rendgenske snimke ipak su pokazale da je srednji prst ruke slomljen zbog čega Osječanin neće moći nastaviti s nastupima na preostala dva kvalifikacijska turnira u Bakuu i Dohi.

Robert Seligman je ozlijedio ruku u subotu prilikom izvođenja vježbe u finalu Svjetskog kupa u Melbourneu. Liječnici u Australiji dislocirani prst odmah su namjestili, bandažirali, no snimke po povratku u Hrvatsku potvrdile su najgore sumnje.

"Nadali smo se ipak da je samo istegnuće, ali prst je slomljen. Na žalost, moj san o Tokiju je gotov. Moram mirovati tri tjedna, što znači da ću propustiti sljedeća dva kvalifikacijska turnira. Ali, trenirat ću sve ono što ne ometa ruku i držati formu kako bih bio potpuno spreman do svibnja za Svjetski kup u Varni i ono najbitnije, Europsko prvenstvo u Bakuu", objasnio je Seligman.

"Iskreno, ne mogu reći da mi je pretjerano žao, zato što sam ja Igre u Tokiju već jednom prebolio. Točnije prebolijevao sam ih mjesec i pol dana nakon što mi se dogodio peh na Svjetskom prvenstvu u Stuttgartu, ipak sam se tamo realno trebao kvalificirati na OI. Zatomio sam već to u sebi i kada mi je ostala zadnja kvalifikacijska šansa, preko posljednja 4 Svjetska kupa, rekao sam si da ću dati sve od sebe pa gdje me to odvede. Bio je izazov, dao sam stvarno sve i evo, dogodila mi se prva ovakva ozljeda u mojih 17 godina na seniorskoj sceni. Nema žaljenja. Znam što sam sve napravio, što sam dao gimnastici i što još mogu. Nastaviti ću dalje. Ako me Stuttgart nije uništio i maknuo s konja, neće ni ovo. Sve ću ja to preživjeti i vratiti se još jači", poručio je Robert Seligman.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!