Automoto

Šesta međunarodna izložba oktanaca mijenja termin

Sportnet • četvrtak, 12.03.2020.
Šesta međunarodna izložba oktanaca mijenja termin

Održavanje Međunarodne izložbe sportskih automobila, motocikala, kartinga, oldtimera i pratećih sadržaja odgođeno je zbog pandemije koronavirusa...

Suočeni s globalnim problemom, svjetskom pandemijom zaraznog korona virusa Covid-19, a u cilju očuvanja zdravlja sudionika, posjetitelja i organizatora, te osnovom svih aktualnih preporuka, uputa i odluka nadležnih tijela, Autoklub RI autosport odgodio je održavanje Međunarodne izložbe sportskih automobila, motocikala, kartinga, oldtimera i pratećih sadržaja što se šestu godinu za redom, pod nazivom RI oktan sport fest Bk.nova 2020., trebala održati u prostorima Prodajnog centra Vežica u Rijeci od 17. do 21. ožujka.

Usprkos odazivu velikog broja sudionika, a u visokoj fazi pripreme sveobuhvatnih poslova izložbenog prostora, prije dva dana prekinuti su svi radovi za ovu jedinstvenu izložbu ove vrste u Hrvatskoj, za koju iz godine u godinu vlada veliki interes.

Isto tako odgođeno je i održavanje seminara i ispita za nove suce autosportova, što je trebao biti jedan od uobičajenih programskih sadržaja tijekom trajanja izložbe. Iz redova organizatora poručili su da, u nadi promijenjenih okolnosti i povratka u svakodnevnicu življenja, ostaju spremni organizirati ovogodišnju izložbu, a prvi mogući termin mogao bi biti krajem svibnja, o čemu će se javnost pravovremeno obavijestiti.

Miroslav KRPAN

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

AutomotoOstalo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!