Nogomet

Čelnici ruskih klubova postigli dogovor: 'Nećemo koristiti tešku situaciju za otimanje igrača'

Branimir Korać • nedjelja, 05.04.2020.
Čelnici ruskih klubova postigli dogovor: 'Nećemo koristiti tešku situaciju za otimanje igrača'

I ruski klubovi su u teškoj ekonomskoj situaciji i bore se kako je što lakše preživjeti. Nema dvojbe da će neki klubovi krizu teže preživjeti, ali postignut je dogovor da ostali klubovi barem ne otežavaju situaciju...

Mnogi klubovi i u Rusiji naći će se u vrlo teškoj situaciji, a na sastanku predstavnika svih ruskih klubova u Savezu dogovorene su neke važne smjernice.

Ruski savez učinit će sve da se prvenstvo u nekom trenutku nastavi i daje podršku klubovima u pregovorima s igračima oko rezanja troškova. Isto tako iz Saveza su pozvali igrače na razumijevanje i da prihvate ove privremene mjere.

Osim toga, prvi put u povijesti klubovi su dogovorili kako će imati razumijevanja jedni prema drugima i postignut je džentlmenski sporazum prema kojem se neće koristiti teška situacija u drugim klubovima i tako dolaziti do igrača.

Do transfera među klubovima doći će samo ako postoji obostrana želja za dogovorom. Oni manji klubovi koji su i najpogođeniji, strahovali su od nepovoljnog scenarija i gubitka igrača u ovoj situaciji, ali ovo im olakšava život.

#ostanitedoma

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!