Tenis

Iva Majoli za Liku donirala 2000 zaštitnih maski

Sportnet, Branimir Korać • ponedjeljak, 27.04.2020.
Iva Majoli za Liku donirala 2000 zaštitnih maski
Foto: Pixsell

Iva Majoli pridružila se brojnim sportašima koji su se uključili u humanitarnu akciju te je zahvaljujući njenim kontaktima doniran dio zaštitnih maski Stožeru civilne zaštite Ličko-senjske županije.

Sportaši za Zagreb je kampanja za prikupljanje pomoći koju su pokrenule Blanka Vlašić, Ivana Brkljačić i Iva Majoli kako bi motivirale kolege iz svijeta sporta na prikupljanje sredstava za pomoć Zagrebu nakon potresa. U sklopu kampanje, sportašice su se odlučile i pomoći stožeru Ličko-senjskoj županiji u borbi protiv epidemije covid-19.

Stožeru civilne zaštite Ličko-senjske županije, zahvaljujući kontaktima Ive Majoli s tvrtkom Uniqlo iz Japana, uručena je pošiljka 2000 zaštitnih maski za lice.

"Nadam se kako će se Lika i dalje uspješno boriti protiv epidemije COVID – 19 te da će ova donacija pomoći stožeru i svim djelatnicima da nastave uspješnu borbu protiv širenja zaraze. U ovom trenutku se cijeli svijet bori protiv pandemije i lijepo je znati da postoje ljudi velikog srca koji su spremni pomoći i drugima zbog čega zahvaljujem našim prijateljima iz Uniqla", izjavila je Majoli.

AUTOR: HTS

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

#ostanitedoma

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisWTA Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!