Ostali sportovi

Hokejaši od ponedjeljka ponovno na travi uz strogo pridržavanje uputa SDUŠ-a

Sportnet, Mihaela Bradovski • subota, 02.05.2020.
Hokejaši od ponedjeljka ponovno na travi uz strogo pridržavanje uputa SDUŠ-a

Treninzima se vraćaju i hokejaši na travi koji će od ponedjeljka ponovno biti aktivni u skladu s uputama Središnjeg državnog ureda za sport...

U ponedjeljak 4. svibnja hokejaši se konačno vraćaju na terene. Za sada je omogućeno samo treniranja seniora i seniorki prema Preporukama Središnjeg državnog ureda za šport. Pet osoba (sportaša i trenera) na udaljenosti od pet metara uz 20 kvadrata potrebnog prostora za svakog sportaša su glavni uvjeti Preporuka.

Nažalost, naše najmlađe hokejašice i hokejaši još ne smiju na terene jer se Preporuka odnosi isključivo na seniorke i seniore.

S Preporukama su upoznati svi relevantni hokejaški čimbenici i molimo sve, posebno natjecatelje, da se pridržavaju istih te da ne rade ništa na vlastitu inicijativu, a da se prethodno ne konzultiraju sa svojim trenerom ili upravom kluba. Što ponajviše znači samoinicijativan dolazak na hokejaške terene bez znanja matičnog kluba i bez pridržavanja uputa navedenih u Preporukama SDUŠ-a.

Nadamo se skorašnjem sve većem popuštanju mjera i poboljšanju epidemiološke situacije u Hrvatskoj kako bi mogli se vrati ponovno u našu hokejašku normalu. A do tada pratite daljnje obavijesti i pazite na sebe, stoji u priopćenju.

#ostanitedoma

FOTO: Dario Vuksanović-HHS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!