Ostali sportovi

Barun Šušnjar završila karijeru: 'Japanci su imali puno razumijevanja za mene, čuvali su me za utakmice'

Mihaela Bradovski • nedjelja, 10.05.2020.
Barun Šušnjar završila karijeru: 'Japanci su imali puno razumijevanja za mene, čuvali su me za utakmice'
Foto: Pixsell

Bivša hrvatska odbojkaška reprezentativka Katarina Barun Šušnjar završila je igračku karijeru i okreće se obiteljskom životu...

Lista klubova je impresivna. Mladost Zagreb, Karsiyaka, Zanetti Bergamo, Pallavolo Chieri, CSU Belor Galati, Tomis Constanta, Asystel Novara, Asystel MC Carnaghi, Lokomotiv Baku, Igor Gorgonzola Novara, River Volley, Saitama Ages Medics. Katarina Barun Šušnjar puno je putovala, mijenjala životno okruženje, sada će se smiriti.

"Htjela sam još prošle sezone završiti karijeru, ali moji dragi Japanci su bili toliko uporni da odigram još jednu sezonu pa sam ostala i to samo zato jer im je sezona kratka. Trajala je samo tri mjeseca kako bi im se reprezentacija ranije okupila zbog Olimpijskih igara", ističe Barun Šušnjar za Sportske novosti.

Iz Japana se vratila prije nego je krenuo problem s koronavirusom.

"Završili smo krajem siječnja, na Final Fouru smo bili treći. Na kraju su bili jako tužni i ispričavali su mi se jer nismo završili na boljoj poziciji. Imali su puno razumijevanja za mene. Nisam morala niti odrađivati sve one njihove duge i teške treninge, stalno su govorili da sam im ja bitna za utakmice."

Katarina je završila FIVB tećaj za trenera, ali još nije sigurna kada će se upustiti u trenerske vode.

"Stvarno još ne znam, nisam razmišljala o tome. Suprug je također završio trenersku školu (košarkašku) i on je trenutno više zagrijan od mene te se baš vidi u tom poslu."

Barun Šušnjar završava karijeru u pravo vrijeme, zatrudnjela je i nosi blizance te se okreće obiteljskom životu.

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!