Vodeni sportovi

Predsjednik Juga: 'Bit ćemo jaki i sljedeće sezone i boriti se za sve trofeje'

Branimir Korać • ponedjeljak, 18.05.2020.
Predsjednik Juga: 'Bit ćemo jaki i sljedeće sezone i boriti se za sve trofeje'
Foto: Pixsell

U Jugu su se na vrijeme poduzele mjere štednje i klub funkcionira. Produžena je suradnja s Lukom Lončarom i slijede dogovori s još trojicom igrača...

Svuda je teško, pa tako i u Jugu, ali nema apatije već se radi koliko i kako se može. Jedan od važnih poteza je već povučen, a to je produženje suradnje s Lukom Lončarom.

"Kod nas se sve odvija po planu pa je tako i ovo produženje ugovora Luke Lončara bilo planirano i samo je potvrđeno. Vjerujemo da će tako biti i s tri preostala igrača kojima završavaju ugovori", istaknuo je predsjednik Juga Tomo Dumančić za Sportske novosti.

Ugovori završavaju Popadiću, Lozini i Merkulovu koji će tako doći na red za produženje suradnje.

Inače u klubu su troškovi srezani za 40 posto, ali u Jugu i dalje gledaju optimistično prema budućnosti.

"Ne očekujemo veće lomove, a u stalnim smo kontaktima s našim sponzorima. Likvidnost naših sponzora trenutno je na nuli ili u minusu i nismo u situaciji u kakvoj smo mislili da ćemo biti stoga smo morali rezati troškove. Kada dovršimo razgovore s Gradom i sponzorima, znat ćemo na čemu smo i onda ćemo imati bolju sliku Juga sljedeće sezone. Bit će određenih promjena u ugovorima, ali sve ćemo raditi da sve strane budu zadovoljne. Međutim i sljedeće sezone bit ćemo jaki i boriti se za sve trofeje."

FOTO: Miranda Čikotić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!