Vodeni sportovi

Nakon Luke Lončar, višegodišnji ugovor s Jugom potpisao i Toni Popadić

Mihaela Bradovski • utorak, 19.05.2020.
Nakon Luke Lončar, višegodišnji ugovor s Jugom potpisao i Toni Popadić
Foto: Pixsell

U Jugu nastavljaju sa slaganjem momčadi za budućnost i još jedan igrač kojem je ovog ljeta završavao ugovor, stavio je potpis na produženje suradnje...

Luka Lončar prvi je produžio ugovor s Jugom i tako odbacio naklapanja o potencijalnom transferu u Marseille. Osim njemu, još nekim igračima završavao je ugovor ovog ljeta te u klubu rade na njihovom ostanku.

Jedno ime mogu prekrižiti s popisa s obzirom da su pregovori okončani na obostrano zadovoljstvo. Toni Popadić stavio je potpis na novi šestogodišnji ugovor.

Sjajni vratar prošao je Jugovu školu, jednu sezonu proveo je u Mediterraniju, a nakon odlaska Marka Bijača zauzeo je mjesto među vratnicama i ne ispušta ga.

"Velika mi je čast što sam produžio ugovor, klub je bio korektan i brzo smo se dogovorili. Nije to bila teška odluka, Jug je moj klub, tu sam napravio prve zaveslaje, a osim toga riječ je o klubu iz svjetskog vrha", kaže Popadić za klupsku stranicu.

Jednu sezonu proveo je samo van Juga i to na posudbi u Španjolskoj. Minutaža mu je trebala i dobio ju je, a tako je i podignuo samopouzdanje. Velika želja mu je dohvatiti i reprezentativni popis.

"Reprezentacija je san svakog sportaša pa tako i moj, a nadam se da ću u budućnosti svojim radom i igrama izboriti mjesto među 13."

FOTO: Grgo Jelavić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!