Košarka

Šefica Udruge NBA igrača: 'Igrači žele nastaviti sezonu, ali im treba sigurnost'

Matej Kačan • utorak, 26.05.2020.
Šefica Udruge NBA igrača: 'Igrači žele nastaviti sezonu, ali im treba sigurnost'
Foto: AP Images

Kako prenosi američki ESPN, izvršna direktorica NBPA (Udruga NBA igrača) Michele Roberts kazala je kako velika većina NBA igrača želi nastaviti igrati...

Ako je vjerovati NBA igračima, liga se slobodno može nastaviti. Direktorica Udruge NBA igrača (NBPA) Michele Roberts kazala je da je pričala s većinom igrača i da velika većina igrača zaista želi igrati, vjerojatno krajem srpnja u Disney Worldu.

"Vrijeme je, vrijeme je. Prošlo je dva i pol mjeseca i kojima se svi pitaju što i kako. Moji igrači trebaju dozu sigurnosti, svi to trebaju", kazala je Roberts koja od lige traži jasne garancije i planove za povratak.

Dodala je kako sljedeći tjedan planira razgovarati s igračima iz svih 30 NBA ekipa kako bi dobila reakcije na planove nastavka sezone te kako bi im predstavila detalje oko NBA plana za minimaliziranje rizika prilikom otvaranja dvorana.

Kako su ranije ESPN-ovi novinari prenijeli, liga navodno planira objaviti detalje i smjernice za nastavak igranja do 1. lipnja pa bi tada sve trebalo biti jasnije. Već duže vrijeme radna grupa NBA lige i sindikata igrača radi na planovima za nastavak sezone i čini se kako će se ovog ljeta vrhunska košarka ipak igrati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBAKoronavirus
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!