Nogomet

Delegat unio u zapisnik i fizički napad Erosa Grezde na Antonija Čolaka

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 01.06.2020.
Delegat unio u zapisnik i fizički napad Erosa Grezde na Antonija Čolaka
Foto: Pixsell

Nakon povišenih tenzija tijekom susreta, situacija se nije smirila niti pred svlačionicama. Delegat dvoboja između Rijeke i Osijeka u zapisniku je prijavio i fizički napad Grezde na Čolaka...

Potpuno iživcirani Osječani dvojbenim odlukama Igora Pajača koje su izravno utjecale na rezultat, teško su se smirivali i nakon što je Pajač pod pratnjom redarske službe napustio teren, incident se dogodio i pred svlačionicama.

Pajač je u službeni zapisnik prijavio Karla Primorca zbog psovki i uvreda koje mu je uputio, a delegat je u zapisnik unio i incident s parkirališta ispred svlačionica.

"'Po završetku utakmice, tijekom pisanja ovog zapisnika, delegatu utakmice je prijavljeno da je u prostoru stadiona Rujevica na parkiralištu ispred svlačionica došlo do fizičkog napada na način da je igrač NK Osijeka br. 11 Eros Grezda šakom u glavu udario igrača HNK Rijeka br. 17 Čolak Mirko Antonio, a zbog čega je intervenirala policija te u trenutku pisanja ovog zapisnika vršila službenu obradu istog događanja", stoji u zapisniku.

Disciplinski sudac u svakom slučaju imat će pune ruke posla.

FOTO: Nel Pavletić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!