Tenis

Uljarević: 'Dimitrov je na košarci prštao od energije, a protiv Ćorića je baš loše izgledao'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 22.06.2020.
Uljarević: 'Dimitrov je na košarci prštao od energije, a protiv Ćorića je baš loše izgledao'
Foto: Pixsell

Grigor Dimitrov, Borna Ćorić i ostali sudionici Adria Toura dan prije početka turnira s igračima Zadra igrali su košarku u dvorani na Višnjiku...

Nisu samo tenisači bili međusobno u bliskom kontaktu već su sada pod lupom i košarkaši Zadra. Karlo Uljarević, Jure Planinić, Dominic Gilbert i Jan Palokaj sudjelovali su u tom susretu.

Karlo Uljarević se nada kako nije pokupio virus.

"Trenutno se osjećam dobro, nemam nikakve simptome i nadam se da nisam zaražen. Bilo je tu rukovanja, petica, slikanja, pričanja te očekujem da ćemo svi mi iz kluba na testiranje. Najteže će mi pasti ako opet budem morao na 14 dana u izolaciju. Pridržavao sam se mjera od prvog dana i evo što se dogodilo", kaže Uljarević za Večernji list.

Uljarević ističe kako se vidjela velika razlika kod Dimitrova u samo 24 sata.

"Dimitrov je na košarci prštao od energije, a protiv Ćorića je baš loše izgledao. Nikada nije bio tjelesno tako nemoćan."

Uljarević smatra kako su svi trebali biti testirani prije dolaska u Hrvatsku.

"Dobro da nisam išao u tu gužvu ljudi, ovdje je prošlo 15-20 tisuća ljudi i nitko od njih nije testiran. Prebrzo smo otvorili granice i stranci su nam donijeli virus. Nije mis jasno zašto i ovi tenisači i njihovi timovi nisu bili testirani prije ulaska u Hrvatsku ili po dolasku. Pa ipak su oni došli iz Srbije koja još uvijek ima visoke brojke zaraženih."

FOTO: Marko Dimić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!