Tenis

Goran Ivanišević riješio se koronavirusa: 'Došao je peti set, a tu sam uvijek nezgodan'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 13.07.2020.
Goran Ivanišević riješio se koronavirusa: 'Došao je peti set, a tu sam uvijek nezgodan'
Foto: Pixsell

Goran Ivanišević dobio je bitku s koronavirusom. Ivanišević je potvrdio kako je bio negativan na posljednjem testiranju...

Goran Ivanišević pobijedio je koronavirus, kako sam kaže - u pet setova. Ivanišević je potvrdio da je dobio negativan test.

"Nakon dva negativna i dva pozitivna testa, dosˇao je na red moj omiljeni, peti set. A znate da sam uvijek bio nezgodan u petom setu... Napokon negativan i napokon mogu na slobodu nakon tri tjedna izolacije."

Ivanišević je bio među onima koji su bili dio Adria Toura na kojem su sudjelovali i zaraženi Novak Đoković, Grigor Dimitrov, Borna Ćorić...

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

FREE AT LAST After two negative and two positive tests, I've finally tested negative again and am free to leave Zadar after one month. Feels like I won it in five... Huge thanks to all the doctors and everyone who made my quarantine in Zadar nice and pleasant. Wish everyone who tested positive a speedy recovery! POBJEDA U PET SETOVA Nakon dva negativna i dva pozitivna testa, dosˇao je na red moj omiljeni, peti set. A znate da sam uvijek bio nezgodan u petom setu... Napokon negativan i napokon mogu na slobodu nakon tri tjedna izolacije. Veliko hvala @falkensteiner_hotels i osoblju koje mi je kuhalo i nosilo hranu, posebno @komlenicljubica Veliko hvala i doktorima na brizi, a posebno hvala i jednom ludom Sˇibencˇaninu, prepoznat c´e se sam! Zadre, hvala ti sˇto si mi mjesec dana bio sjajan domac´in, sad smo se zblizˇili na josˇ posebniji nacˇin. Vidimo se u nekim ljepsˇim okolnostima, ali ipak ne tako skoro ?? Cˇuvajte se, ljudi, a svim zarazˇenima sˇto brzˇi oporavak! ????

Objavu dijeli Goran Ivanisevic (@goranivanisevicofficial)

FOTO: Marko Dimić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!