Ostali sportovi

Posljedica korona krize: OK Mladost Ribola Kaštela od danas je službeno OK Ribola Kaštela

Sportnet, Mihaela Bradovski • subota, 18.07.2020.
Posljedica korona krize: OK Mladost Ribola Kaštela od danas je službeno OK Ribola Kaštela

Potpisom novog sponzorskog ugovora s trgovačkim lancem Ribola, najtrofejniji kaštelanski sportski kolektiv OK Mladost Ribola Kaštela postao je OK Ribola Kaštela.

Promjena imena uslijedila je u turbulentnim vremenima za kaštelanski klub koji je zbog korona krize ostao bez većine sponzorskih prihoda.

"Nije bilo lako odlučiti ukloniti ime Mladost koje je tu od 1947. godine i prema kojem smo prepoznati ne samo u Hrvatskoj, već i u Europi. Međutim, ostali smo bez većine sponzorskih prihoda i morali smo razmišljati o kontinuitetu i nastavku uspješnih sportskih rezultata, kako prve momčadi tako i škole odbojke stoga je ovo bio logičan slijed događaja", poručili su iz OK Ribola Kaštela.

Trgovački lanac Ribola dugi niz godina je sponzor kluba, a sada su još jednom pokazali koliko im znači ulaganje u sport.

"Ribola je godinama uz nas kao jedan od najvećih sponzora i stali su uz nas sada kad nam je najpotrebnije i kada većina sponzora otkazuje podršku. Drago nam je da su prepoznali naše rezultate, velike talente u školi odbojke i sigurni smo da ćemo zajedno ispisati nove stranice u povijesti kluba, a ime Mladost će uvijek biti dio našeg identiteta", poručili su iz OK Ribola Kaštela.

OK Ribola Kaštela nekoliko puta kroz povijest je mijenjao svoje ime, ali nikad nije izgubio identitet i povezanost s gradom Kaštelima. Nakon sedme osvojene titule prvaka Hrvatske, u novoj sezoni koja kreće u rujnu ih očekuje borba za nove trofeje, s novim imenom i novim grbom na prsima, uz glasnu podršku svojih vjernih Kaštelana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!