Ostali sportovi

O'Sullivan: 'Tretiraju nas kao laboratorijske zamorce'

Matej Kačan • četvrtak, 30.07.2020.
O'Sullivan: 'Tretiraju nas kao laboratorijske zamorce'
Foto: Getty

Ovogodišnje Svjetsko prvenstvo u snookeru će se odigrati pred gledateljima na tribinama, a toj se odluci oštro protivi najbolji igrač svijeta Ronnie O'Sullivan...

Mnogo je bure u svijetu sporta podigla odluka da se Svjetsko prvenstvo u snookeru koje će se održati u Crucibleu bude ispred navijača na tribinama. Odluci se oštro protivi i najbolji igrač svijeta Ronnie O'Sullivan koji će ipak nastupiti na Prvenstvu.

"Ovaj snooker događaj se tretira kao da smo laboratorijski zamorci, ali što možete? Možemo sjediti i žaliti se i govoriti da nije u redu, ali tako je kako je. Možda će početi testirati u publiku u nekom trenutku. Morate negdje početi, pa zašto ne sa snookerom. Manje se osiguranje isplati Anthonyju Hamiltonu nego Lewisu Hamiltonu", kazao je O'Sullivan.

Peterostruki svjetski prvak je pružio podršku svom kolegi Hamiltonu koji je kazao da se boji za svoje zdravlje na prvenstvu jer boluje od astme te je podigao glas protiv ovakvog oblika organizacije turnira.

"Protivim se svakome tko nakon mjeseci držanja distance kaže da sad moramo ići u prostoriju punu ljudi. Osim ako imate smrtnu želju. Mnogi ljudi to i imaju u nekom smislu i jednostavno ih nije briga. Ali ako ste jedan od onih koji brinu za svoje zdravlje i shvaćate ovo ozbiljno, onda shvaćam kako se Hamilton osjeća", završio je O'Sullivan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!