Rukomet

Predsjednik IHF-a: 'Nadam se da ćemo imati priliku održati Svjetsko prvenstvo s navijačima na tribinama'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 17.08.2020.
Predsjednik IHF-a: 'Nadam se da ćemo imati priliku održati Svjetsko prvenstvo s navijačima na tribinama'
Foto: Kristijan Komarica

Pandemija koronavirusa se ne smiruje, a dolaze jesen i zima, vrijeme kada je virus najaktivniji. Unatoč tome predsjednik IHF-a Hassan Moustafa nada se kako će Svjetsko prvenstvo biti održano s navijačima na tribinama...

Još uvijek se brojna natjecanja otkazuju ili odgađaju i pravo je pitanje kako će biti u zimskom periodu za kada se najavljuje teža epidemiološka situacija. Egipćani se pripremaju za Svjetsko prvenstvo u siječnju iduće godine najnormalnije, a predsjednik IHF-a vjeruje kako će sve proteći u redu.

"Nadam se da emo unatoč trenutnog globalnoj zdravstvenoj situaciji imati priliku održati Svjetsko prvenstvo s navijačima na tribinama, implementirali smo adekvatne mjere opreza i za reprezentacije i za navijače", ističe Hassan Moustafa.

Moustafa se nada kako će Svjetsko prvenstvo u Egiptu biti poput svjetla na kraju tunela.

"Nadam se da će to upravo i biti nakon pandemije koronavirusa, unatoč svemu ostajem veliki optimist po pitanju uspjeha Prvenstva. Egipat se već puno puta pokazao kako je sposoban ugostiti slične turnire, kao država koja ima puno iskustva u organizacijskom smislu, posebno kada je rukomet u pitanju."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometReprezentacija
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!