Košarka

Mlade kategorije Vrijednosnica Osijek dominirale na 3x3 Streetball Belišće

Sportnet • ponedjeljak, 31.08.2020.
Mlade kategorije Vrijednosnica Osijek dominirale na 3x3 Streetball Belišće

Tijekom vikenda odigrane su utakmice na 3x3 Streetball Belišće gdje su dosta uspjeha imale mlade kategorije Vrijednosnica Osijek...

U doba pandemije košarka ponovno ima svoje mjesto, ovaj put na turniru vanjskih terena koji se održao u Belišću dana 29. kolovoza. Od najmanjih do seniora iz okolnih mjesta i klubova sudjelovali su dječaci u 3x3 Streetball Belišće. Iz Vrijednosnica Osijek sudjelovali su u više kategorija gdje je u kategoriji uzrasta 2007/2008 prijavljeno osam ekipa, prva tri mjesta pripala su ekipama iz Vrijednosnica Osijek.

Prvo mjesto osvojila je ekipa u sastavu Vukobratović, Ivoš, Vučemilović i Vidaković, drugo mjesto Krišto, Jelečević i Keglević, a treće Babić, Marijanović, Prgomet i Zvocak.

U konkurenciji 2005/2006 godište također osam ekipa, prvo mjesto osvojili su Topalović, Ilić, Stojčić i Šipka dok drugo mjesto osvojili su Flanjak, Varga, Ćurak i Grujić, treće mjesto pripalo je ekipi iz Belišća.

Turnir u fazi priprema ekipa pokazao je pozitivne smjernice rada i zajedništva koje će se očekivano reflektirati u daljnjim natjecanjima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaHKLOstale lige
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!