Nogomet

Nogometni klub Zadarnova u novom ruhu, predstavljen novi vizualni identitet

Sportnet, Mihaela Bradovski • petak, 25.09.2020.
Nogometni klub Zadarnova u novom ruhu, predstavljen novi vizualni identitet

Nogometni klub Zadarnova jučer je službeno predstavio svoj novi grb i u skladu s tim najavio nove projekte za budućnost kluba.

U središtu grba je jedan od simbola grada Zadra, anđeo s vrha katedrale sv. Stošije, a osim samog naziva kluba, tu su i dvije zvijezde, po kojima je i nastao drugi dio imena kluba (Nova - lat. zvijezda izrazita sjaja). Dakako, uz dominaciju tradicionalnih zadarskih plavo-bijelih tonova. Rezultat je to višemjesečnog rada stručnog tima oformljenog unutar kluba, s ciljem da se i u ovom segmentu NK Zadarnova podine na višu razinu te izgradi prepoznatljiv brend, kako u Zadru, tako i izvan granica naše županije.

"#Ovo je prvi projekt novog marketinškog tima, kojega smo formirali u klubu i mogu reći da sam zaista zadovoljan. U prvu godinu ušli smo s jednim klasičnim grbom, koji je također imao svoju priču, ali smo ubrzo shvatili da nam treba nešto novo i drugačije, što bi na najbolji mogući način prezentiralo naš klub. Mislim da je ova kombinacija zadarske tradicije sa modernim stilom pun pogodak i nadam se da će se svidjeti svim našim prijateljima i simpatizerima. To je grb s kojim idemo u nove izazove i nove pobjede", kazao je Antonio Perica, voditelj škole nogometa NK Zadarnova.

Ovako velika promjena, jasno, nije se dogodila preko noći.

"Kada bih ljudima rekao koliko smo vremena proveli pred računalom, testirajući sve moguće kombinacije i analizirajući sve do i najmanjeg detalja, možda bi netko rekao da nismo baš normalni. Ali to je jednostavno način na koji radimo u ovom klubu. Maksimalnu pozornost posvećujemo detaljima, kako u nogometnom, tako i u svakom drugom segmentu rada. Ovim putem se moram posebno zahvaliti Antoniju Pejiću, koji je svojim idejama i grafičkim umijećem odigrao vjerojatno i ključnu ulogu u ovoj priči."

Osim škole nogometa i natjecateljskog programa, pred NK Zadarnovom su i neki novi projekti.

"Kada smo formirali marketinški tim, zacrtali smo šest značajnih projekata do kraja sezone i za svakoga napravili detaljan plan i program. Mislim da su prva dva, a to su promotivna kampanja vezana za upise u školu nogometa te promjena vizualnog identiteta kluba uspješno odrađeni. Još jedan veliki projekt je u završnoj fazi i nadam se da ćemo ga predstaviti javnosti kroz mjesec dana, a onda idemo dalje. Čeka nas još mnogo posla, a vjerujem da imamo kvalitetan tim ljudi koji će realizirati sve ono što smo planirali", zaključio je Perica.

HT Prva liga

1Dinamo 721:8+1319
2Gorica 819:13+616
3Osijek 710:7+313
4Rijeka 68:7+112
5Hajduk 710:8+210
6Slaven Belupo 711:10+17
7Šibenik 87:11-47
8Varaždin 86:13-77
9Lokomotiva 65:12-75
10Istra 1961 85:13-85

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometHNL
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!