Ostali sportovi

Dalton: 'Moj je posao da napad Cowboysa ostane isti kao i s Dakom'

Matej Kačan • subota, 17.10.2020.
Dalton: 'Moj je posao da napad Cowboysa ostane isti kao i s Dakom'
Foto: AP Images

Nakon stravične ozljede i loma gležnja Daka Prescotta, dirigiranje napadom Dallas Cowboysa preuzeo je Andy Dalton koji je kazao da je njegov posao postići da se ništa ne mijenja...

Nakon godina igranja na startnim pozicijama diljem lige, Andy Dalton je ove sezone prihvatio posao rezervnog QB-a u Dallas Cowboysima. No, teškom ozljedom Daka Prescotta< Daltona opet čeka startna rola, ali on ne očekuje da će zbog njega Cowboysi mijenjati napad.

"Ne vidim kako će se stvari mnogo mijenjati. Mislim da možemo nastaviti vrtjeti isti napad. Bi sam u mnogo različitih sistema i prošao sam gotovo sve. Sviđa mi se ono što radimo i moj je posao da napad ostane isti kakav je i bio s Dakom. Dak je igrao vrlo dobro i ne želimo da dođe do pada zbog toga što njega neće biti", kazao je Dalton.

Prescotta neće biti do kraja sezone nakon što je uspješno operiran. Prije ozljede je u sezonu krenuo sjajno te je skupio čak 1690 yardi bacanjem te će Dalton kao veteran imati težak posao ispunjenja cilja da Cowboysi osvoje diviziju NFC East i uđu u doigravanje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!