Rukomet

Vlah: 'Očekujem zanimljivu utakmicu s puno muške igre, dobro se poznajemo'

Mihaela Bradovski • utorak, 20.10.2020.
Vlah: 'Očekujem zanimljivu utakmicu s puno muške igre, dobro se poznajemo'
Foto: Pixsell

Dolaskom Vlade Šole na klupu PPD Zagreba, ponovno je priliku dobio i Aleks Vlah koji se nekako izgubio i pao u drugi plan...

Ako netko dobro poznaje Celje, onda je to Aleks Vlah koji je karijeru započeo u svom Kopru i tamo igrao sve do dolaska prošle godine u Zagreb. Igrajući za Koper, Celje mu je često bilo na suprotnoj strani.

"Očekujem mušku utakmicu, dobro se poznajemo, posebno ih ja znam još iz slovenske lige. Analizirali smo ih, znamo kako igraju, drže ritam cijelu utakmicu, vuku polukontru i ne odustaju svih 60 minuta od njega. Šarac, Leban i Mlakar su im glavni igrači, znamo što rade, kako ćemo obraniti i kako ćemo napadati. Očekujem zanimljivu utakmicu s puno muške igre. Celje ima sličan roster kao prošle sezone, mi imamo puno novih igrača, novog trenera, sada smo zajedno neko vrijeme i znamo što od nas očekuje."

Vlah je početkom sezone bio u drugom planu, ali dolaskom Vlade Šole i on je počeo dobivati priliku.

"Nekako sam počeo sezonu na izlaznim vratima, ali nisam odustao i htio sam doći do prvog tima da bih igrao više, dokazivao sam se na treninzima, želim se i novom treneru dokazati i vratiti mu što mi daje šansu. Nisam puno igrao, ali treba dati sve od sebe kada se igra. Zadovoljan sam kako se slažemo, volim ovakvu brzu igru i ne bi trebao biti problem pohvatati sve zahtjeve."

Igrači su pod pritiskom i toga se trebaju riješiti.

"Slažem se da trebamo skinuti pritisak koji se bez veze postavlja. Trener ne stavlja na nas nikakav pritisak, moramo to sami skinuti sa sebe."

FOTO: Borna Filić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!