Rukomet

Odgođena okupljanja juniorske i kadetske rukometne reprezentacije

Branimir Korać • ponedjeljak, 26.10.2020.
Odgođena okupljanja juniorske i kadetske rukometne reprezentacije

Hrvatski rukometni savez priopćio je kako se odgađaju najavljena okupljanja juniorske i kadetske reprezentacije koje su se trebale na tjedan dana okupiti i raditi u Poreču.

Loša epidemiološka situacija u cijeloj državi dovela je do odgađanja već zakazanog okupljanja muških juniorskih i kadetskih rukometnih reprezentacija. Tim povodom oglasio se Hrvatski rukometni savez.

"S obzirom na pogoršanje epidemiološke situacije u cijeloj zemlji, ali i sa željom i odgovornošću da sačuvamo zdravlje svih, Hrvatski rukometni savez je danas, 26. listopada 2020. godine, u dogovoru s izbornicima, otkazao planirana okupljanja juniorske i kadetske reprezentacije u Poreču.

Naime, kao što je poznato otprije, obje reprezentacije trebale su se okupiti 2. studenog u Zagrebu, a zatim otputovati u Poreč gdje bi provele tjedan dana. S obzirom da nam je zdravlje na prvom mjestu, i apsolutni prioritet, logična je odluka da se naši mladi rukometaši ne izlažu dodatnom riziku moguće zaraze, odnosno da ostanu u svojim klubovima i uz svoje obitelji."

FOTO - Uroš Hočevar, HRS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!