Ostali sportovi

Ana Đerek i Sara Šulekić do najboljih rezultata u drugom kolu CRO-GYM lige

Sportnet, Mihaela Bradovski • nedjelja, 08.11.2020.
Ana Đerek i Sara Šulekić do najboljih rezultata u drugom kolu CRO-GYM lige

Ana Đerek (GK Marjan) i drugo natjecanje za redom najbolja je hrvatska seniorka u CRO-GYM ligi ženske sportske gimnastike, dok je ovoga puta najbolji juniorski rezultat imala Sara Šulekić (ZTD Hrvatski Sokol).

Splitska olimpijka u prvom kolu u Nedelišću slavila je na gredi, a danas je na natjecanju održanom u SC Lučko imala najbolju vježbu na parteru slavivši s ocjenom 13.050 čime je zadržala vodstvo s ukupno 60 bodova ispred još jednom drugoplasirane Tijane Korent (GK MZ Macan) koja je na preskoku dobila 13.300 bodova (ukupno 40 bodova). Treća je bila Christina Zwicker (ZTD) s vježbom na gredi i ocjenom 12.600.

S ukupno 15 bodova Zwicker i Tina Zelčić (ZTD) dijele treće mjesto u ukupnom poretku CRO-GYM lige.

Sara Šulekić pobjedu na dvovisinskim ručama (12.550) poklonila je sebi za rođendan. Naime, ova juniorska reprezentativka u subotu je napunila 15 godina. Budući da je prije nekoliko dana ozlijedila koljeno, ovdje je radila samo dvovisinske ruče, a one su joj donijele 30 bodova i dijeljenje vodećeg mjesta među juniorkama zajedno s drugoplasiranom Anteom Ercegović (GK Marjan) koja je na preskoku dobila 13.050. Treća je bila Nika Kukuljan Frleta (GK Rijeka) na parteru (11.900).

U ukupnom poretku Ercegović i Šulekić vode s 50 bodova, a Kukuljan Frleta ih slijedi s 30. Riječanka je danas pak imala najbolji juniorski višeboj (45.550) i slavila ispred marjanovki Katerine Strinić (43.050) i Ercegović (42.850).

Posljednje, treće kolo CRO-GYM lige na rasporedu je 5. prosinca ponovno u SC Lučko.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!