Ostali sportovi

HGS pokrenuo akciju za pomoć gimnastičkim klubovima iz Siska i Petrinje

Sportnet • srijeda, 30.12.2020.
HGS pokrenuo akciju za pomoć gimnastičkim klubovima iz Siska i Petrinje

Hrvatski gimnastički savez je odradio hitan sastanak na kojem je odlučeno da će se pokrenuti akcija za pomoć gimnastičkim klubovima iz Petrinje i Siska koji su pogođeni razornim potresom u utorak...

Nakon razornog potresa koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju, praktički cijela Hrvatska se mobilizira u slanju pomoći pogođenom području. Hrvatski gimnastički savez je tako pokrenuo akciju za pomoć gimnastičkim klubovima iz Siska i Petrinje. Priopćenje HGS-a prenosimo u cijelosti:

!Hrvatski gimnastički savez sinoć je održao hitnu sjednicu Izvršnog odbora na kojoj je odlučeno kako će Savez istog trenutka pokrenuti humanitarnu akciju za pomoć svojim članicama teško pogođenim razornim potresima - Gimnastičkom klubu Petrinja i Športskom gimnastičkom klubu Sokol Sisak.

U tijeku je formalna administrativna procedura i skupljanje sve potrebne dokumentacije, nakon čega ćemo sve svoje članice u najkraćem mogućem roku izvijestiti na koji način konkretno možemo pomoći našim prijateljima u Petrinji i Sisku.

Jedino potrebno u ovom trenutku je da cijela naša gimnastička obitelj, sada, više nego ikada, pruži ruku pomoći kako bi Petrinja i Sisak i stotine njihovih gimnastičara kojima su urušeni domovi, a dvorane gotovo sravnjene sa zemljom, ponovno stali na svoje noge. Kako i na koji način, izvijestit ćemo vas uskoro.

GK Petrinja i ŠGK Sokol Sisak, tu smo, uz Vas", poručili su iz Saveza.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!