Ostali sportovi

Hrvatski sportaši prikupili preko sto tisuća kuna za potresom pogođena područja

Matej Kačan • srijeda, 30.12.2020.
Hrvatski sportaši prikupili preko sto tisuća kuna za potresom pogođena područja
Foto: Pixsell

Brojni hrvatski sporaši okupljeni u humanitarnoj udruzi CroUnum u tek nekoliko sati su prikupili preko sto tisuća kuna za potresom pogođena područja...

Brojni hrvatski sportaši su se podigli u akcijama pomoći za potresom pogođena područja Sisačko-moslavačke županije, a jednu od većih akcija provodi humanitarna udruga CroUnum kojoj je predsjednik Dragan Primorac.

Ta će udruga u srijedu poslati dva kamiona puna potrepština u smjeru pogođenih područja. Udrugu sačinjavaju brojne poznate osobe i sportskog, kulturnog i poslovnog svijeta, a u tek nekoliko sati je prikupljeno preko sto tisuća kuna, a do polaska kamiona se planira skupiti još 50, prenosi Večernji list.

U akciju su se uključila mnoga poznata imena iz svijeta sporta, a samo neki od njih su Davor Šuker, Mirko Fiipović, Stojko Vranković, Slavko Goluža, Veljko Mršić, Perica Bukić, Dino Rađa, Dalibor Bagarić, Zoran Primorac, Franjo Arapović, Dubravko Šimenc, Josip Šimunić i mnogi ostali od kojih će se neki uz kamione zaputiti prema Glini i Petrinji.

FOTO: Borna Filić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • divoni30.12.2020. u 18:26
    Omogući te i dijaspori da se pridruži uplatama tako da ponudite Swift/Bic broj žiro računa. Hvala unaprijed.
    divoni