Ostali sportovi

HGS pokrenuo humanitarnu akciju za pomoć Sisku i Petrinji

Sportnet, Mihaela Bradovski • utorak, 05.01.2021.
HGS pokrenuo humanitarnu akciju za pomoć Sisku i Petrinji

Hrvatski gimnastički savez pokrenuo je veliku humanitarnu akciju za pomoć svojim klubovima članicama teško stradalima u potresima u Hrvatskoj. Humanitarna akcija pod nazivom "Gimnastička obitelj za GK Petrinja i ŠGK Sokol Sisak" kreće od danas, 5. siječnja, a traje sve do 4. travnja 2021. godine.

Akcija pomoći HGS-asvojim članicama teško pogođenim razornim potresima,Gimnastičkom klubu Petrinja i Športskom gimnastičkom klubu Sokol Sisak bit će mogućnost svima za novčanom donacijom kako bi našim prijateljima pomogli u sanaciji njihovih sportskih domova koje su nemili potresi gotovo u potpunosti uništilli.

Sukladno Zakonu o humanitarnoj pomoći, Hrvatski gimnastički savez je otvorio poseban bankovni račun za humanitarnu akciju, a koji su odobrila nadležna tijela. Uplaćena sredstva potrošiti će se namjenski i transparentno za sanaciju dvorana i nabavu sportske opreme za gimnastičke klubove u Petrinji i Sisku te će po završetku akcije navedeni poseban bankovni račun biti ugašen, a izvješće o provedenoj akciji poslati će se nadležnimtijelima i objaviti na web stranici HGS-a (www.hgs.hr).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!