Ostali sportovi

Hrvatske navijačke skupine pokreću akciju pomoći za pogođene potresom

Sportnet, Matej Kačan • ponedjeljak, 11.01.2021.
Hrvatske navijačke skupine pokreću akciju pomoći za pogođene potresom
Foto: Pixsell

Iako su od prvog dana među prvima na terenu i pomoći, hrvatski navijači i njihove navijačke skupine načinili su korak dalje te su se svi zajedno udružili u jednu akciju prikupljanja novca i pomoći za pogođene potresom...

Od prvog dana nakon potresa koji je zadesio područje Sisačko-moslavačke županije, navijači i navijačke skupine su jedni od prvih na terenu i neumorno volontiraju i pomažu unesrećenima i pogođenima potresom.

BBB, Torcida, Armada, Kohorta, White Stones, Demoni, Tornado, Maligani i ostali, od ponedjeljka su se gotovo sve veće navijačke skupine u državi udružile i javile zajedničkim priopćenjem koje prenosimo u cijelosti:

"Hrvatske navijačke grupe od danas započinju akciju prikupljanja materijala i izgradnju montažnih kućica za najugroženije obitelji na području koje je pogođeno potresima.

Želimo na ovaj način što konkretnije i efikasnije pomoći onima kojima pomoć najviše i najhitnije treba jer je situacija izuzetno teška za veliki broj ljudi, pogotovo ako uzmemo u obzir hladno vrijeme i činjenicu da se radi već o ionako zapostavljenom kraju Domovine.

Vrijeme nije saveznik ovom kraju i ljudima u nevolji, njima pomoć i krov nad glavom trebaju odmah jer mnogi i danas, gotovo 2 tjedna nakon potresa, spavaju i preživljavaju u automobilima i potpuno neadekvatnim objektima.

S obzirom da veliki broj ljudi želi i novčanim donacijama sudjelovati u ovoj zajedničkoj akciji hrvatskih navijača, zamolili smo našeg prijatelja i čovjeka od našeg najvećeg povjerenja, Damira Markuša - Kutinu, da nam ustupi svoj bankovni račun preko kojega će se skupljati donacije specifično za ovu svrhu. Sve one koji svojim novčanim donacijama žele sudjelovati u ovoj akciji, pozivamo da to učine na broj računa ispod ovog teksta:
Žiro račun (kunski i devizni):
IBAN: HR46 2407 0003 1058 39121
Vlasnik računa: Damir Markuš
Adresa: Radnička ulica 15, 44320 Kutina
SWIFT/BIC: OTPVHR2X"
, stoji u priopćenju koje su sve skupine objavile na svojim društvenim mrežama.

FOTO: Ivo Čagalj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Ostali sportoviOstalo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!