Rukomet

[VIDEO] Brzopotezna pitanja s Petrom Metličićem: 'Najdraži igrač Ivano, Hrvatska je favorit'

Matej Kačan • srijeda, 13.01.2021.
[VIDEO] Brzopotezna pitanja s Petrom Metličićem: 'Najdraži igrač Ivano, Hrvatska je favorit'

U najavi Svjetskog rukometnog prvenstva u Egiptu koje možete pratiti na RTL televiziji, zlatni iz Portugala i Atene Petar Metličić odgovorio je na nekoliko brzopoteznih pitanja...

Teško ćete na ovim prostorima naći boljeg rukometnog analitičara i gosta za emisiju od Petra Metličića. Zlatni olimpijac i osvajač svjetskog zlata u Portugalu je dio ekipe u emisiji "Vrijeme je za rukomet", a pred sam početak prvenstva je odgovorio na neka brzopotezna rukometna pitanja:

P: Svjetsko prvenstvo u Portugalu ili u Hrvatskoj?

O: "Pa Svjetsko prvenstvo u Portugalu, naravno."

P: Tko je za vas favorit ovog SP-a?

O: "Hrvatska."

P: Najdraži igrač?

O: "Ivano Balić."

P: Možemo li pobijediti?

O: "Vjerujem da možemo. Nakon EP gdje smo bili dosta blizu zlata vjerujem da je Hrvatska postavila visoke kriterije i nadam se najboljem, a to je osvajanje Svjetskog prvenstva."

P: Po čemu se ističemo u odnosu na druge?

O: "Hrvatska je uvijek bila kvalitetna, sad imamo i neke nove mlade igrače koji su u klubovima pokazali da su napredovali, svi su zdravi i ja vjerujem da, ako se ne dogode neke velike stvari, Hrvatska će biti ekipa koju treba pobijediti, ekipa koja će ciljati k najvišem plasmanu."

P: I za kraj, poruka za igrače?

O: "Da prije svega uživaju, kao što su uživali i uvijek. Uz kvalitetu koju imaju, ja vjerujem da uz taj entuzijazam rezultat neće izostati", zaključio je Pero.

Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!