Rukomet

Cindrić: 'Silno želim pomoći reprezentaciji, to nikada neće biti upitno'

Mihaela Bradovski • srijeda, 20.01.2021.
Cindrić: 'Silno želim pomoći reprezentaciji, to nikada neće biti upitno'

Luka Cindrić još jednom je ozlijeđen na reprezentativnoj akciji, ovaj put na Svjetskom prvenstvu u Egiptu, napustio je reprezentativni kamp i vratio se u klub...

Luka Cindrić jednostavno nema sreće. Treće veliko natjecanje završava ozlijeđen što je dalo povoda teoretičarima zavjera da odmah stvore problem oko Cindrićevog igranja za reprezentaciju. Luka, jasno, takvo što u startu odbacuje. Uostalom, zar bi se odazivao na pripreme?

"Ne želim ni u kojem slučaju da ispadne da ne želim igrati za reprezentaciju ili nešto slično, to nikada nije bilo upitno niti će ikada biti. Dogodilo se da sam imao taj manji problem s aduktorom još kada smo dolatili u Egipat o čemu sam obavijestio i izbornika Červara. On me stavio u sastav, pokušao sam to odraditi što je bolje moguće, ali ponovno se javio problem. Do ozljede nije došlo u susretu s Japanom", ističe Cindrić za Sportske novosti.

U dogovoru sa stručnim stožerom, Cindrić je napustio reprezentaciju i vratio se u Barcelonu.

"Odlučili su me poslati kući da napravim preglede jer ovdje ne možemo napraviti dijagnostiku i što je potrebno. To je na kraju realna odluka, danas imam pregled u Barceloni pa ćemo vidjeti", dodaje Cindrić.

Cindrić na žalost ima već dosta iskustva s ozljedama i vjeruje da ovo nije ništa ozbiljno i ne odbacuje mogućnost povratka do kraja Prvenstva.

"Vjerujem da nije ništa teško i ozbljno te da će biti u redu uz kvalitetnu terapiju. Već sam imao sličnih problema i vidjet ćemo što će reći liječnici.Imamo dogovor da ako bude sve u redu da se vratim u Egipat. Nadam se da će tako biti, silno želim pomoći ekipi i ako budem zdrav, odmah se stavljam na raspolaganje."

Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!