Rukomet

Vlado Matanović u podcastu Igrač više: 'Ako budemo na sto posto, možemo dobiti Argentinu'

Mihaela Bradovski • petak, 22.01.2021.
Vlado Matanović u podcastu Igrač više: 'Ako budemo na sto posto, možemo dobiti Argentinu'

Novo izdanje podcasta Igrač više u goste je dovelo Vladu Matanovića koji je prošao pripreme s reprezentacijom, ali nije ušao u krug putnika na Svjetsko prvenstvo...

U konkurenciji Ivana Čupića i Zlatka Horvata, Vlado Matanović nije se uspio probiti među 20, ali je tu, spreman je ako ga Lino zatreba.

"Spreman sam u slučaju poziva, ali nadam se da neće biti nekih ozljeda, no ako bude bilo potrebe, ja sam spreman, koferi su spremni", poručio je Matanović u podcastu Igrač više.

Od sljedeće sezone pridružit će mu se u klubu i Čupić od kojeg može puno toga naučiti.

"Pridružuje se i drago mi je. Jedna riječ takvog igrača je dovoljna da te usmjeri negdje. Nadam se da ću uz njega naučiti te neke sitnice koje odvajaju prave igrače od ostalih."

Matanović prati što se s reprezentacijom događa u Egiptu, a ocjena za dosadašnji nastuo je 4/5. Naravno, ta utakmica s Japanpom ruši ocjenu, a nakon nje Hrvatska je ostala i bez Luke Cindrića.

"Nadam se da je na vrijeme uočio ozljedu. Ako se vrati može stvarno puno pomoći, njegova kvaliteta je neupitna", dodaje Matanović.

Protiv Argentine Hrvatska se mora nametnuti i onda neće biti problema.

"Trebamo igrati našu igru kao protiv Bahreina, od početka na sto posto, samo tako možemo nešto napraviti. Možemo dobiti Argentinu i s većom razlikom ako budemo na sto posto. Diego Simonet je jako dobar te na njega treba pripaziti, mozda bi bilo bolje igrati 6-0, mogao bi nam raditi probleme u obrani 5-1."

A kako zaustaviti Hansena i Dance?

"Moraju se i oni pitati kako zaustaviti Duvnjaka, Karačića, kako zabiti Šegi... Trebamo igrati svoju igru, nametnuti svoj tempo i bit će dobro."

U ugodnom društvu s Ivonom Hemen Matanović je protresao brojne teme vezane uz Svjetsko prvenstvo, ali i karijeru općenito. Više pogledajte u samom videu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!