Rukomet

Kraj nadanjima: Luka Cindrić zbog ozljede izgubljen do kraja Prvenstva

Mihaela Bradovski • subota, 23.01.2021.
Kraj nadanjima: Luka Cindrić zbog ozljede izgubljen do kraja Prvenstva

Luka Cindrić ipak neće pomoći hrvatskoj reprezentaciji u nastavku Prvenstva. Srednji vanjski Barcelone ne može trenirati naredna dva tjedna i neće se vraćati u Egipat...

Dugo je tinjala nada da će Hrvatska u završnici 27. Svjetskog prvenstva u Egiptu biti još jača, odnosno da će joj se vratiti Luka Cindrić.

Nažalost, to se neće dogoditi. Naime, nakon detaljnih liječničkih pregleda u Barceloni, klupski liječnik, dr. Josep Gutierrez obavijestio je Hrvatski rukometni savez da je magnetska rezonancija pokazala ozljedu aduktora te da Luka Cindrić ne može trenirati sljedećih 15 dana.

Kao što je već od ranije poznato, Luka Cindrić se tijekom priprema žalio na bolove u preponama. U Zagrebu je uoči puta napravio pretrage koje su pokazale da nema nikakve ozljede i on je normalno doputovao u Egipat. Nakon prvog susreta s Japanom 15. siječnja u Aleksandriji, osjetio je nove poteškoće i u dogovoru sa Stručnim stožerom napustio Egipat.

Naime, budući da u hotelskom resortu gdje je bila smještena reprezentacija nije bilo mogućnosti za detaljnu liječničku dijagnozu, dogovoreno je da Luka Cindrić napusti Aleksandriju i sve nužne pretrage obavi u Barceloni. Vijesti koje su stigle iz tog katalonskog velikana, nažalost nisu dobre i Luka Cindrić se neće moći vratiti na Svjetsko prvenstvo. Našem Luki želimo što brži povratak na teren, poručeno je u priopćenju Hrvatskog rukometnog saveza.

FOTO: HRS / Jozo Čabraja / kolektiffimages

Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!