Rukomet

Rukomet na RTL-u: Odluka u dvije skupine u danu s pet prijenosa

Branimir Korać • nedjelja, 24.01.2021.
Rukomet na RTL-u: Odluka u dvije skupine u danu s pet prijenosa
Foto: AP Images

Dan nakon velikog šoka i dolaska Hrvatske na rub ispadanja sa Svjetskog prvenstva, čeka nas odluka o putnicima u četvrtfinale u dvije skupine....

Hrvatska je kriminalnim nastupom protiv Argentine došla na rub ispadanja sa Svjetskog prvenstva. Na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj dogodio se Brazil, a ovaj put dogodila se Argentina. U svakom slučaju Južna Amerika mogla bi biti kobna drugi put.

Prije raspleta u našoj skupini, slijedi rasplet u druge dvije skupine, a tamo je vrlo zanimljivo. Puno je kombinacija i sve je moguće.

Program će biti otvoren u 15:30 sati s dva susreta koji nemaju poseban značaj i protivnici iz tih susreta ne mogu do prolaza u sljedeću fazu natjecanja. Na RTL 2 možete pratiti prijenos dvoboja između Bjelorusije i Sjeverne Makedonije.

U 18 sati već kreće onaj zanimljviji dio programa. U izravnom prijenosu na RTL 2 možete pratiti dvoboj između Islanda i Norveške, meč koji je Islanđanima nebitan, ali je zato jako bitan Norvežanima koji nemaju pravo na kiks. Istovremeno na RTLplay možete pratiti odluku u drugoj skupini, Slovenija i Egipat izravno se sastaju u borbi za četvrtfinale.

U večernjem terminu također dva bitna susreta. U izravnom prijenosu na RTL-u Portugal i Francuska sastaju se u borbi za prolaz. Ovaj susret s velikim zanimanjem pratit će i Norvežani koje pobjeda Portugala od gola do šest golova razlike izbacuje iz četvrtfinala.

Istovremeno na RTLplayju možete pratiti dvoboj između Ruske federacije i Švedske, još jedan izravni dvoboj za prolaz u četvrtfinale.

Raspored prijenosa:

15:30 Bjelorusija - Sjeverna Makedonija RTL 2

18:00 Island - Norveška RTL 2
18:00 Slovenija - Egipat RTLplay

20:30 Portugal - Francuska RTL
20:30 Ruska federacija - Švedska RTLplay

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!