Rukomet

Hrstić: 'Moramo manje griješiti ako želimo biti u igri za bodove'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 22.02.2021.
Hrstić: 'Moramo manje griješiti ako želimo biti u igri za bodove'
Foto: Pixsell

Igrači PPD Zagreba svjesni su da u prošloj utakmici protiv Nantesa nisu dobro izgledali te sada najavljuju bolji nastup...

Nantes je u prošlom susretu protiv PPD Zagreba prije tjedan dana slavio s visokih 34:24 bez velikog utroška energije. Sve je odlučeno lošim ulaskom Zagreba u utakmicu, smatra Matej Hrstić.

"Imamo novog trenera s kojim smo odradili tri treninga, neke stvari još nismo uspjeli pohvatati i trebat će neko vrijeme. Nantes dobro poznajemo, susreli smo se prije nekoliko dana i tu utakmicu nismo otvorili na željeni način, puno smo griješili. Pogledali smo video s te utakmice i to moramo popraviti ako mislimo biti u borbi za bodove."

David Mandić priželjkuje ulazak u utakmicu kao protiv Barcelone u Sutinskim vrelima.

"Nakon lošeg rezultata u Aalborgu, okrećemo se Nantesu. Već smo igrali s njim kod kuće i uvjerljivo smo izgubili. Nije to naša prava slika. U utakmicu moramo ući kao što smo protiv Barcelone, ne smijemo se opuštati jer oni sve kažnjavaju. U svim utakmicama u kojima smo visoko poraženi, izgubili smo u prvih 15 minuta. Moramo se boriti od početka i davati sve od sebe pa ćemo vidjeti kakav će biti rezultat. Mislim da Nantes nije ekipa protiv koje se ne može igrati."

Nikola Grahovac također je uvjeren kako taj prošli susret nije realna slika.

"Na žalost, svi znamo kako je prošla utakmica u Zagrebu, ali mislim da nije realna slika da nas dobiju s toliko razlike. Nama je to bila četvrta utakmica u tjednu tako da i tu imamo nekakav izgovor. Od tada smo promijenili trenera i nadam se tom pozitivnom šoku. Misklim da smo se malo bolje pripremili za utakmicu u Nantesu pa tako vjerujem i u bolji rezultat."

Senjamin Burić dio karijere proveo je u Nantesu i dobro poznaje tu momčad.

"Igramo protiv protivnika od kojeg smo izgubili prije tjedan dana, a mislim da se nismo dobro pripremili za tu utakmicu. Nadam se da ćemo bolje otvoriti ovu utakmicu. Nantes igra na domaćem terenu, ali imao je nekoliko baš teških utakmica i nadam se da će nas dočekati ipak istrošeni pa da mi to iskoristimo i ostvarimo nekakav pozitivan rezultat."

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!