Ostali sportovi

Poreč domaćin Europskog Grand Prixa u streličarstvu

HINA, Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 08.03.2021.
Poreč domaćin Europskog Grand Prixa u streličarstvu

Porečka Plava Laguna i ove će godine biti domaćin Europskog Grand Prixa u streličarstvu koji će se održati od 16. do 21. ožujka...

Predprijave za Poreč 2021 već su završene s 200 prijavljenih natjecatelja (89 streličarki i 111 streličara) i 60 službenih osoba iz 24 države. Mete, stalci, semafori i mjerači vremena su spremni, a epidemiološko stanje u Istri je povoljno, dok će se natjecanje će se održati sukladno svim epidemiološkim mjerama, a domaćin Plava Laguna posluje sukladno svim higijenskim standardima i epidemiološkim mjerama.

Natjecanje će tako biti u skladu s epidemiološkim preporukama, u sustavu 1+1, gdje su na meti samo dvoje streličara umjesto dosadašnjih četvero.

Razmak među njima je dva metra, a maska je obavezna u svim fazama, osim na liniji gađanja. Kvalifikacijski dio turnira će se odvijati u dvije smjene, jutarnjoj i popodnevnoj, dok su eliminacije i do sada bile u formatu koji zadovoljava epidemiološke preporuke.

Europski Grand Prix odlična je prilika za posljednje pripreme streličara pred kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre u turskoj Antaliyi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!