Rukomet

Cindrić: 'Obrana treba biti okosnica igre, tim smjerom moramo i dalje'

Matej Kačan • nedjelja, 14.03.2021.
Cindrić: 'Obrana treba biti okosnica igre, tim smjerom moramo i dalje'

Hrvatski rukomet Luka Cindrić je jutro pred utakmicu s Tunisom prokomentirao pobjedu nad Portugalom te je najavio posljednji ispit...

Junak pobjede nad Portugalom i strijelac pobjedničkog pogotka Luka Cindrić je jutro nakon najavio susret s Tunisom. Pobjeda preokretom je lijepa, ali posao nije obavljen do kraja i valja svladati i Tunis.

"Dobro je, mislim da smo izvukli snagu i na kraju pobijedili. Pokazali smo karakter i da se u teškim situacijama možemo boriti sa svakim i mislim da tim putem trebamo i ovu utakmicu shvatiti ozbiljno i pobijediti. Ima mnogo prostora za napredak, nismo imali ni treninga da probamo neke nove ideje izbornika, tako da je dogovor bio da čvrsta obrana bude okosnica igre i mislim da smo to i pokazali iako u nekim dijelovima i nije bilo dobro, ali je to put kojim trebamo ići dalje."

Hrvatska mora svladati Tunis, ali ne ovisi sama o sebi. Mora se nadati fer pristupu Francuske i pobjedi nad Portugalom.

"Mislim da trebamo napraviti svoj posao, a poslije što bude. Naš cilj je bio pobijediti Portugal i Tunis, što se i nadam da ćemo ostvariti. Protiv Francuza smo se dogovorili da ćemo se potući pa što bude, nažalost ipak na kraju u tih 15-ak minuta nismo uspjeli, ali generalno nas vidim jako dobre i stvarno sam sretan kad pobjeđujemo i kad je dobra atmosfera te tako trebamo i dalje, a onda sam siguran da će i rezultati dolaziti", najavio je Cindrić.

FOTO: Jozo Čabraja/kolektiffimages

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!