Rukomet

Musa: 'Ne trebamo potonuti, nismo uspjeli i trebamo gledati u budućnost'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 15.03.2021.
Musa: 'Ne trebamo potonuti, nismo uspjeli i trebamo gledati u budućnost'

Hrvatska rukometna reprezentacija ne ide na Olimpijske igre u Tokio. Na Igre su se kvalificirali Francuska i Portugal...

Željko Musa razočaran je zbog neprolaska na Olimpijske igre, ali poručuje kako ne treba potonuti već treba gledati u budućnost za koju smatra da je svijetla.

"Dali smo sve od sebe u ove tri utakmice koje su pokazale da možemo puno, ali su isto pokazale da moramo puno raditi na sebi. Sigurno je da mi možemo bolje, ima tu i dosta mladih igrača koji će se pokazati u budućnosti. Ne trebamo potonuti, za svakog igrača bio je san otići na Olimpijske igre, nismo uspjeli i trebamo gledati u budućnost. Vjerujem i znam da je ona svijetla, ima tu stvarno puno mladih igrača koji će dati doprinos. Na žalost, sada se tako odvilo, ispali smo, ali treba glavu gore, gledati pozitivno."

Neodlazak na Igre bje neuspjeh, ali smatra kako je Hrvatska uglavnom odigrala dobro, da je bilo manje onih loših razdoblja.

"Hrvatska reprezentacija već desetljećima traje, dolaze mlade generacije i uvijek ćemo biti jaki. Nismo uspjeli ovaj put, možda je bilo lošijih razdoblja, ali većim dijelom utakmica bili smo dobri. Naravno da je neuspjeh jer ne idemo na Olimpijske igre, ali je i poticaj za budućnost."

FOTO: Jozo Čabraja / kolektiffimages

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!