Tenis

Kreće humanitarna aukcija vrijednih sportskih predmeta

Sportnet • četvrtak, 25.03.2021.
Kreće humanitarna aukcija vrijednih sportskih predmeta

Od četvrtka kreće posebna sportska aukcija na kojoj će se naći vrijedni predmeti Rogera Federera, Janice Kostelić, Luke Modrića, Sandre Perković i mnogih drugih svjetskih imena...

U sklopu ovogodišnje sportske ekshibicije humanitarnog karaktera pod nazivom Premier Tennis Show, koja će se dogoditi u Osijeku 6. i 7. travnja, održat će se i donatorska večera, na kojoj će se održati finale jedinstvene i rijetko viđene aukcije, za koju će vrlo posebne predmete, donirati vrhunski svjetski i hrvatski sportaši poput Rogera Federera, Luke Modrića, Janice Kostelić, Sandre Perković, Gorana Ivaniševića, Donne Vekić, Davora Šukera te brojnih drugih.

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog eventa - Hrvatski Premier Tenis, naša vrhunska tenisačica Donna Vekić, njezina obitelj i suradnici, odlučili su na njezinu inicijativu, nastaviti tradiciju i ponovno pokrenuti tenis u Osijeku. Na ovogodišnjem događaju nastupit će i zaigrati hrvatska i internacionalna teniska imena, a kao i prošle godine, naglasak je uvijek na hvalevrijednom i humanitarnom dijelu same manifestacije.

Na donatorskoj večeri će nastupiti glazbena diva Nina Badrić, specijalitete će pripremati vrhunski chefovi Tomica Dukić i Ivan Pažanin, a sve to u čarobnom ambijentu Terra Negra Country Cluba u Osijeku - 6. travnja 2021. u 20 sati. Također, na samoj večeri će se održati finale jedinstvene aukcije, a od danas počinje sudjelovanje u istoj. Prijave i registraciju za sudjelovanje u aukciji, koja će se odvijati od danas pa sve do 2 tjedna prije donatorske večere, možete napraviti putem stranice aukcije.hr.

Popis svih vrhunskih sportaša koji sudjeluju u humanitarnoj akciji i njihovih predmeta možete pogledati na stranici aukcije.hr - Premier Tennis Show (kategorija SPORT). Ne propustite priliku biti dio večere koja će se pamtiti i čiji je viši cilj od prodaje ulaznica i aukcije, sva prikupljena sredstva usmjeriti za izgradnju javnih teniskih igrališta u Osječko-baranjskoj županiji, kako bi svako dijete moglo zavoljeti igrati tenis, a samim time, razvijati motoričke sposobnosti i razvijati dobre navike i brojna prijateljstva. Ovakva inicijativa se događa po prvi put u Hrvatskoj i puno je više od lijepog javnog igrališta. Ona pridonosi zajednici, pojedincu, a posebno najmlađima, koji su najveće bogatstvo. U budućnosti je cilj djelovati na području čitave Hrvatske te omogućiti djeci i mladima diljem zemlje da uživaju i rastu onako kako zaslužuju. Ovo je savršena prilika da sa svojim kolegama i suradnicima, sudjelujete u večeri koja će stvoriti nezaboravne uspomene ali s višim ciljem jer ujedno i pomažete i ulažete u budućnost najmlađih, a tko zna, možda baš Vi odete kući s nekim vrijednim predmetom s potpisom sportske legende. Broj ulaznica za ovaj nesvakidašnji događaj je ograničen, a ulaznice možete zakupiti ovdje, za deset, četiri i dva mjesta, prijavom na jednostavnu kontakt formu. Ukoliko epidemiološke mjere ne budu dozvoljavale da se donatorska večera održi uživo, tada će za sve sudionike biti osiguran visokokvalitetan online prijenos uz izniman i bogat sadržaj za sve sudionike i goste koji zakupe svoja mjesta. Humanitarna akcija je viši i najvažniji cilj koji će biti ispunjen, neovisno o mjerama, a biti dio budućnosti i ulagati u istu, prilika je koja se ne propušta. Za više informacija pratite službenu stranicu www.premiertennisosijek.com i društvene mreže na kojima možete pravovremeno saznati sve informacije o nadolazećim aktivnostima. Sva prikupljena sredstva od kupljenih ulaznica za donatorsku večeru i aukcije ići će isključivo na humanitaran račun: HR7323600001300153688, (naziv humanitarne akcije je: INICIJATIVA IZGRADNJE JAVNIH TENIS TERENA ZA DJECU I MLADE TE TENIS EDUKACIJA ZA DJEČJI DOM KLASJE OSIJEK), a svi koji žele podržati ovu akciju, također putem istoga mogu sudjelovati svojim osobnim doprinosom.

FOTO: Alen Večanin

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Tenis
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!