Automoto

Hamilton: 'Na listi najtežih mjesta za prestizanje, Monte Carlo je bez konkurencije'

Mihaela Bradovski • petak, 21.05.2021.
Hamilton: 'Na listi najtežih mjesta za prestizanje, Monte Carlo je bez konkurencije'
Foto: AP Images

Velika nagrada Monaka znala je donijeti puno uzbuđenja, ali je znala biti i monotona uz taktičke bitke tko će kroz promjene guma doći do prednosti. Lewis Hamilton traži promjene...

Za one koji vole utrke s puno borbe na stazi i prestizanja, Monte Carlo nije najbolji izbor. Lewis Hamilton smatra da se nešto mora promijeniti po tom pitanju.

"Nema nikakve šanse za prestizanje i to je slučaj već neko vrijeme. To se mora promijeniti, ovo je najbolje mjesto, prekrasno mjesto za utrkivanje, ali nije uzbudljivo za navijače", smatra Hamilton.

Hamilton uopće ne dvoji kako je Monte Carlo apsolutno najteža utrka za prestizanje.

"Na listi najtežih mjesta za prestizanje, ovo je uopće van konkurencije. Vrlo je vjerojatno da nećete dobiti priliku za prestizanje tijekom utrke i mislim da navijači u tome ne uživaju. Ne znam koja je druga solucija, ali moramo nešto napraviti da ova utrka bude uzbudljivija."

U prve četiri utrke ove sezone bilo je puno uzbuđenja i prestizanja, Hamilton je vodio veliku bitku s Maxom Verstappenom, a ovdje se očekuje nešto sasvim drugačije.

"Imamo puno prilika za utrkivanje tijekom sezone, početak sezone bio je stvarno uzbudljiv. Ovdje toga neće biti, možemo očekivati vlak, ali navijači to već jako dobro znaju i znaju što mogu očekivati u Monte Carlu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!