Ostali sportovi

Zadnja etapa CRO Racea kreće u Samoboru i završava u Zagrebu

Sportnet, Mihaela Bradovski • subota, 02.10.2021.
Zadnja etapa CRO Racea kreće u Samoboru i završava u Zagrebu
Foto: Pixsell

U nedjelju završava CRO Race, a zadnja etapa kreće u Samoboru te završava u Zagrebu kod Hrvatskog narodnog kazališta...

Šesto izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održava se od 28. rujna do 3. listopada kroz šest etapa, na trasi većoj od 1.000 kilometara diljem Hrvatske. I ove će godine ponuditi brojna uzbuđenja i atrakcije, a prolazit će kroz trinaest županija te obuhvatiti neke već poznate, ali i nove destinacije.

Šesta etapa utrke kreće u nedjelju 3. listopada iz Samobora u 11:15 sati, cilj joj je u Zagrebu kod Hrvatskog narodnog kazališta, a dolazak biciklista očekuje se između 14:46 i 15:05 sati, nakon čega će se proglasiti i ukupni pobjednik ovogodišnjeg CRO Racea.

Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije. Iako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno prije nailaska i prolaska biciklista, moguća su zaostajanja biciklista koji sudjeluju u manifestaciji pa je potrebno povećati oprez i obratiti pozornost na bicikliste u prometu.

Ovogodišnja biciklistička utrka CRO Race ponudila je mnoge zanimljivosti, a jedno od njih je zasigurno i drugo izdanje virtualne utrke za djecu, Kids CRO Race. Nakon Osijeka, Varaždina, Otočca, Makarske, Crikvenice i Opatije, Kids CRO Race održat će se i u Zagrebu 3. listopada od 11:30 do 13:30 sati, nakon čega će se proglasiti ukupni pobjednici ovog natjecanja za najmlađe sudionike.

FOTO: Dubravka Petrić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!