Ostali sportovi

Plemenita akcija: Pomozimo ličkim sportašima u pronalasku nove dvorane!

Sportnet • četvrtak, 13.01.2022.
Plemenita akcija: Pomozimo ličkim sportašima u pronalasku nove dvorane!

Organizirana je plemenita akcija prikupljanja sredstava i opreme kako bi se pronašla i opremila nova dvorana za nekolicinu ličkih sportaša koji su staru izgubili u požaru...

Početkom 2022. godine lički je sport zadesila velika nevolja. 4. siječnja zbog loših je instalacija izgorjela dvorana u Gospiću u kojoj trenira mnoštvo ličkih sportaša, a među njima i dva vrhunska sportaša.

Andrija Šimić je europski seniorski viceprvak i olimpijac u hrvanju, kao i Rino Mašić, čovjek koji je u Hrvatsku donio povijesnu prvu seniorsku medalju sa SP u obaranju ruke.

Rino je osvojio seniorsko srebro, a prije toga je osvojio dva zlata u juniorskoj konkurenciji. Dvorana je ostavština baš njegove obitelji jer ju je njegov otac entuzijazmom doveo do profesionalne razine, a tu je djelovao i klub za obaranja ruke Arktos.

No, od nesretnog požara ovi sportaši i nekolicina ostalih nemaju gdje trenirati. Zato su se Zajednica sportova Ličko-senjske županije, Hrvatski olimpijski odbor te Hrvatski savez za obaranje ruku udružili u pomoći pronalaska lokacije.

Pomoći mogu i ostali prema svojim željama i mogućnostima. Poželjne su donacije gumenog poda, rekvizita za vježbanje, instalacija za struju i grijanje, kao i novčana pomoć.

Donacije se uplaćuju na IBAN – HR1823400091111095523 ( Klub za obaranje ruke Arktos). Ako želite donirati sprave, rekvizite za vježbanje ili opremu nazovite 095 363 7666 (Sebastian Mašić).

Pomozimo zajedno ovim sportašima da i dalje svojim uspjesima uveseljavaju Liku i cijelu Hrvatsku!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Ostali sportoviOstalo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!