Rukomet

Čupić: 'Bilo je dobrih i loših stvari, sada ide fokus na Srbe'

Mihaela Bradovski • petak, 14.01.2022.
Čupić: 'Bilo je dobrih i loših stvari, sada ide fokus na Srbe'
Foto: Pixsell

Ivan Čupić preuzeo je od Domagoj Duvnjaka ulogu kapetana u susretu protiv Francuske. Najiskusniji hrvatski igrač posebno se istaknuo hladnokrvnošću sa sedam metara...

Ivan Čupić priznaje kako je problem bio na početku oba poluvremena kada se Francuska odvajala pa je Hrvatska pokušavala uhvatiti taj zaostatak.

"Htjeli smo igrati bez respekta, ali na otvaranju oba poluvremena su nam otišli, no koliko god smo se trudili nismo se uspjeli vratiti na minus jedan pa uvesti utakmicu u frku. Bilo je dobrih i loših stvari, ali ovo je samo jedna od tri utakmice, sada ide fokus na Srbe."

Momčadska igra je bit svega i Čupić ističe kako se već u sljedećoj utakmici može dogoditi da neki drugi igrači budu ti koji će povući.

"Mi cijelo vrijeme gradimo taj neki tim unutar sebe, rekli smo da je jedini cilj postavljen između nas igrača taj da vjerujemo jedni u druge i da se borimo do kraja. Svejedno je igrao minutu ili 60 minuta zabiješ nulu ili 100 golova, svejedno je. Danas su vukli i Tin i Srna i Peško, sutra će netko drugi, samo se nadam da ćemo u drugoj utakmici imati bodove pa će biti još slađe."

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!